Wij zijn Kurt en Eva, beiden 45 jaar en wonen in Belgisch Limburg.

DSC06397
Door onze hobby, de honden, hebben we elkaar 'gevonden'.

Samen hebben we 5 border collies, 2 working cockers en 1 mechelaar: Wicka, Buck, Sid, Jim, Mona, Orson, Perro, Maya en Des die met ons in en rond het huis leven.
Van Noekk, Senna, Abby, Fox, Indy, Nos, Ouba,Tai en Wicka hebben we helaas al afscheid moeten nemen, maar ze zullen altijd een plaats in ons hart en ook op deze site behouden.


Naast de dagelijkse dingen zoals wandelen, doen we ook aan hondensport:
Agility, voor ons sinds 1997 'a way of life' !
Trainen, lesgeven, tijdens de weekends binnen- en buitenland doorkruisen voor wedstrijden, trainingsdagen …
Al onze honden doen of hebben agility op hoog wedstrijdniveau gedaan.
 
Kurt geeft ook lessen agilty in bijberoep: Highstakes Dog Training

Naast agility hebben we nog andere passies:
Schapendrijven met Wicka, Tai, Ouba, Sid,Jim, Perro en Maya. Winter 2010 zijn is Kurt gestart met trials, ondertussen lopen ze in klasse 2 en 3.en heeft hij van deze hobby zijn beroep gemaakt !
Mantrialen met Mona, Orson en Des, Eva is hiermee gestart najaar 2017.

We hebben een hele tijd een site gehad onder de naam Fastforward Working Dogs en wilden hiervan ook onze kennelnaam maken maar uiteindelijk is het onze 2e keuze geworden:

HIGHSTAKES: een term uit het poker met de betekenis 'met hoge inzet' en dat is ook de onderliggende gedachte.

Het doel van onze kennel is dan ook om werklustige, gezonde, sociale en stabiele pups te fokken die inzetbaar zijn in welke sport dan ook, maar die daarnaast ook een lid van de familie zijn.

Omdat onze honden in de eerste plaats onze maatjes zijn die ook een sportcarrière hebben, zullen we enkel sporadisch een nestje fokken.

Voor vragen en opmerkingen kan je ons emailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.